Ibis Styles Bucharest City Center - 3 stars hotel - Petreceri de Craciun

Petreceri de Craciun

Du 01/12/2023 jusqu'au 31/12/2023

Dragi oaspeți,

În această perioadă magică a anului, vă invităm să vă bucurați de spiritul festiv al sărbătorilor alături de noi la Ibis Styles Bucharest City Center! Hotelul nostru este locul perfect pentru a sărbători Crăciunul într-un mod special, alături de colegi, prieteni sau familia dumneavoastră.

Pachetul nostru special de Crăciun include:

Bufet festiv delicios: Bucurați-vă de un festin culinar cu meniul nostru special de Crăciun, pregătit cu grijă de bucătarii noștri talentați. De la aperitive rafinate la deserturi delicioase, veți găsi tot ce vă doriți.

Cazare confortabilă: Dacă doriți să prelungiți distracția, vă punem la dispoziție camere confortabile și moderne, astfel încât să vă simțiți ca acasă chiar și în timpul sărbătorilor

Pachete personalizate: Înțelegem că fiecare petrecere este unică, așa că suntem aici să vă ajutăm să personalizați evenimentul în funcție de preferințele dumneavoastră și ale invitaților.

 

Pentru mai multe informații și rezervări, vă rugăm să ne contactați la +4 0745 202 487 sau să trimiteți un e-mail la hb089-sl2@accor.com .

Venim în întâmpinarea sărbătorilor alături de dumneavoastră la Ibis Styles Bucharest City Center pentru a crea amintiri de neuitat în această perioadă specială!

Cu căldură și bucurie, Echipa Ibis Styles Bucharest City Center

Réserver cette offre
  • petreceri-de-craciun
  • petreceri-de-craciun
  • petreceri-de-craciun
  • petreceri-de-craciun
  • petreceri-de-craciun